E plin de galben prin lanurile României. Și combinat cu sezonul de averse – rețeta perfectă pentru un contrast absolut strălucitor.

Cine s-ar fi gândit ca “Săptămâna Sărată” de contact cu Societatea Geriatrică se va dovedi atât de bogată vizual (și nu numai), că eu sigur nu. De aceea nici nu mi-am luat aparatul cu mine. Și de altfel nici cine știe ce pregătită n-am fost pentru toate celelalte treburi care m-au luat prin surprindere.

Găsesc că puține lucruri pot bate efectul “trasului brusc de volan” într-o direcție aleatoare stabilită pe loc. Sau a suitului în primul tren din fața ochilor, lăsând loc suprizelor descoperirii.

Așa și eu mai toată săptămâna, poate cât să mai desărez lucrurile, chiar dacă a costat în plus ceva timp și destulă post-recuperare corporatistă.

Visam la un lan din ăsta de rapiță de multă vreme. Și visez în continuare – se pare că nu mi-a ajuns bucățica de jumătate de oră pe care mi-am făcut-o cado’ așa dintr-o dată.

Je, cu telefonul pe câmp, avec la petite blanche-et-noire minimaliste, parcată (mai bine zis lăsată) semi-dubios în șanț, în zona Moara Vlăsiei. Foarte propice zona pentru rapiță, bag seamă.

Enjoy!

Și click pentru slideshow.