Sezonul de Galben

/, Zumzăieli/Sezonul de Galben

Sezonul de Galben

E plin de galben prin lanurile României. Și combinat cu sezonul de averse – rețeta perfectă pentru un contrast absolut strălucitor.

Cine s-ar fi gândit ca “Săptămâna Sărată” de contact cu Societatea Geriatrică se va dovedi atât de bogată vizual (și nu numai), că eu sigur nu. De aceea nici nu mi-am luat aparatul cu mine. Și de altfel nici cine știe ce pregătită n-am fost pentru toate celelalte treburi care m-au luat prin surprindere.

Găsesc că puține lucruri pot bate efectul “trasului brusc de volan” într-o direcție aleatoare stabilită pe loc. Sau a suitului în primul tren din fața ochilor, lăsând loc suprizelor descoperirii.

Așa și eu mai toată săptămâna, poate cât să mai desărez lucrurile, chiar dacă a costat în plus ceva timp și destulă post-recuperare corporatistă.

Visam la un lan din ăsta de rapiță de multă vreme. Și visez în continuare – se pare că nu mi-a ajuns bucățica de jumătate de oră pe care mi-am făcut-o cado’ așa dintr-o dată.

Je, cu telefonul pe câmp, avec la petite blanche-et-noire minimaliste, parcată (mai bine zis lăsată) semi-dubios în șanț, în zona Moara Vlăsiei. Foarte propice zona pentru rapiță, bag seamă.

Enjoy!

Și click pentru slideshow.

 

 

 

2019-01-06T22:10:05+00:00May 8th, 2017|Categories: Fotografie, Zumzăieli|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Bun venit în spațiul meu public. Eu sunt Ileana și scriu din timpuri străvechi :), însă imagesandwords.ro a văzut lumina zilei abia prin 2013, preluând doar o mică parte din vechile mele articole. Vă aflați aici pe un blog personal, într-o treabă-in-neverending-process, scrisă cu mult drag, cu pasiune și mereu printre picături, despre aventurile mele de tot felul, fie ele pe poteci de munte, prin natură, călătorii sau pur și simplu de oriunde, toate în încercarea de a înrăma cumva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Sper ca, urmărind acest blog, să descoperiți treburi de folos pe care să le folosiți responsabil. Eu una vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… vă îndemn să vă bucurați care cum puteți, după posibilități. Mai multe despre imagesandwords.ro, aici.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.