Palm Green

Palm Green

Palm Green este culoarea evadării. E culoarea bucuriilor, poate chiar a copilăriei? E culoarea comorilor și a micilor secrete îngropate în nisip și a valizelor împachetate către aventură. E culoarea speranțelor, a curiozității, a bărcilor cu vâsle și a descoperirilor. Este poate culoarea unui anumit soi de bogăție adus de locurile și de oamenii și de lucrurile altfel.

Palm Green este de fiecare dată altundeva.

Astăzi îl încheiem pe 2016 cu burta lui mare și plină și grea și ne urnim către prietenii aflați deja departe, în întâmpinarea lui 2017.

Să învârtim din nou globul. De data asta în partea cealaltă.

La Mulți Ani tuturor!

2018-05-24T23:40:44+00:00 December 31st, 2016|Categories: Călătorii, Zumzăieli|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Bun venit în spațiul meu public. Eu? Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Cu grijă. Călătoresc mult și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Cu interes și cu respect pentru toate locurile în care merg. Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii. Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități. Ileana

Leave A Comment