Ce duc vietnamezii pe scutere

//Ce duc vietnamezii pe scutere

Ce duc vietnamezii pe scutere

O lume întreagă, cum s-ar spune. A lor.

Mă bucur mult că mi-a ieșit mini-proiectul ăsta pe care mi-am propus să îl fac chiar din prima zi petrecută în Ho Chi Minh City, pentru că nu mă așteptam deloc să se rezulte în final, să mă pot concentra să fiu pe fază, cu aparatul cât de cât potrivit/ la îndemână, având în vedere că eram destul de pe fugă mai tot timpul, cu grupul mare, cu Suri (chiar dacă era mai mult prin brațe pe la grupul mare), scl. Chiar nu mă așteptam să se rezulte mai mult de 3 foto din idee și m-am bucurat să constat acum, la 6 luni după, că am reușit să suprind totuși câte ceva din specificul locului.

Mi-aduc aminte că la un moment dat am întrebat pe cineva care mi-a spus aparent că există șoferi speciali de tip “curier” pentru genul asta de cărăușeală (mă refer la “tonajul greu”), pe care nu cred că o poate face chiar oricine prin mama traficului, pe bune. În rest, Dumnezeu cu mila. Cred că cel mai tânar pasager reperat în trafic era pe la vreo 2-3 luni, așa. Iar pe cel cu biberonul în gură pe locul din față îl declar cel mai mare temerar. Sau pe mama lui, șoferița, mă rog. Îl găsiți prin pozele de mai jos. Una dintre imagini e mișcată rău de tot, să știți, dar am păstrat-o exclusiv pentru conținut, merită.

Revin cu ideea parcurgerii fotografiilor cu ochii deschiși și atenți, că-s multe de văzut pe-acolo.

Click pentru slideshow. Enjoy!

Va urma, desigur :).

2018-02-04T19:47:26+00:00November 9th, 2015|Categories: Călătorii|Tags: , , , , |0 Comments

About the Author:

Bun venit în spațiul meu public. Eu sunt Ileana și scriu din timpuri străvechi :), însă imagesandwords.ro a văzut lumina zilei abia prin 2013, preluând doar o mică parte din vechile mele articole. Vă aflați aici pe un blog personal, într-o treabă-in-neverending-process, scrisă cu mult drag, cu pasiune și mereu printre picături, despre aventurile mele de tot felul, fie ele pe poteci de munte, prin natură, călătorii sau pur și simplu de oriunde, toate în încercarea de a înrăma cumva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Sper ca, urmărind acest blog, să descoperiți treburi de folos pe care să le folosiți responsabil. Eu una vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… vă îndemn să vă bucurați care cum puteți, după posibilități. Mai multe despre imagesandwords.ro, aici.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.