Oameni mari, nu mai omorâți copiii din voi!

Și ce dacă nu e totul perfect? Nici nu se poate. Ce dacă suntem obosiți și tracasați și trebuie să mergem la servici? Ce dacă e târziu sau avem treabă? Ce dacă ne enervează unii sau alții, avem zile proaste sau suntem nemulțumiți de ceva? Ce dacă suntem supărați, triști, dezgustați sau furioși? Toate astea au și ele rolul lor.

Dar e acolo prin noi un sâmbure de veselie pe care, uneori chiar fără să ne dăm seama, îl tot omorâm sau ascundem și deseori nu-l mai găsim. Dar e acolo, există pentru fiecare!

Am început ziua de ieri cu un film excelent. Și am terminat-o, dacă vă vine să credeți, bucurându-mă (și luptându-mă în același timp) cot la cot cu doi copii pentru o jucărie pe care fiecare dintre noi și-o dorea din toată inima. Într-o zi cu soare și atât. E tare fain să ai 3 ani, vă zic!

Cu ce să încep? Cu filmul sau cu joaca?

Filmul se numește Inside Out (Întors pe Dos) și este un film de animație pentru adulți și copii despre toate emoțiile de mai sus și cum lucrează ele împreună în noi. Vă recomand din tot sufletul să mergeți să-l vedeți. Și după aia să faceți orice vă taie capul ca s-o regăsiți pe Joy.

Eu mi-am întins o chingă galbenă între doi copaci și mi-am ținut (mult spus :)) echilibrul pe ea. Over and over and over again. Și cădeam și iar mă urcam și cădeam și iar mă urcam și tot așa și tot așa și tot așa. Și am reușit să merg pe ea doar 4 pași mici-mici dar mari-mari. Și am stat la rând mai mult sau mai puțin cuminte, cu doi plozi la fel de entuziasmați ca și mine. Cam așa :).