Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

/, Zumzăieli/Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

Oameni mari, nu mai omorâți copiii din voi!

Și ce dacă nu e totul perfect? Nici nu se poate. Ce dacă suntem obosiți și tracasați și trebuie să mergem la servici? Ce dacă e târziu sau avem treabă? Ce dacă ne enervează unii sau alții, avem zile proaste sau suntem nemulțumiți de ceva? Ce dacă suntem supărați, triști, dezgustați sau furioși? Toate astea au și ele rolul lor.

Dar e acolo prin noi un sâmbure de veselie pe care, uneori chiar fără să ne dăm seama, îl tot omorâm sau ascundem și deseori nu-l mai găsim. Dar e acolo, există pentru fiecare!

Am început ziua de ieri cu un film excelent. Și am terminat-o, dacă vă vine să credeți, bucurându-mă (și luptându-mă în același timp) cot la cot cu doi copii pentru o jucărie pe care fiecare dintre noi și-o dorea din toată inima. Într-o zi cu soare și atât. E tare fain să ai 3 ani, vă zic!

Cu ce să încep? Cu filmul sau cu joaca?

Filmul se numește Inside Out (Întors pe Dos) și este un film de animație pentru adulți și copii despre toate emoțiile de mai sus și cum lucrează ele împreună în noi. Vă recomand din tot sufletul să mergeți să-l vedeți. Și după aia să faceți orice vă taie capul ca s-o regăsiți pe Joy.

Eu mi-am întins o chingă galbenă între doi copaci și mi-am ținut (mult spus :)) echilibrul pe ea. Over and over and over again. Și cădeam și iar mă urcam și cădeam și iar mă urcam și tot așa și tot așa și tot așa. Și am reușit să merg pe ea doar 4 pași mici-mici dar mari-mari. Și am stat la rând mai mult sau mai puțin cuminte, cu doi plozi la fel de entuziasmați ca și mine. Cam așa :).

2018-05-24T23:40:45+00:00August 2nd, 2015|Categories: Outdoor, Zumzăieli|Tags: , , , |1 Comment

About the Author:

Bun venit în spațiul meu public. Eu sunt Ileana și scriu din timpuri străvechi :), însă imagesandwords.ro a văzut lumina zilei abia prin 2013, preluând doar o mică parte din vechile mele articole. Vă aflați aici pe un blog personal, într-o treabă-in-neverending-process, scrisă cu mult drag, cu pasiune și mereu printre picături, despre aventurile mele de tot felul, fie ele pe poteci de munte, prin natură, călătorii sau pur și simplu de oriunde, toate în încercarea de a înrăma cumva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Sper ca, urmărind acest blog, să descoperiți treburi de folos pe care să le folosiți responsabil. Eu una vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… vă îndemn să vă bucurați care cum puteți, după posibilități. Mai multe despre imagesandwords.ro, aici.

One Comment

  1. auroranegulescu January 24, 2016 at 8:45 pm - Reply

    Esti de groaza, mereu aflu din postari detalii care m-ar fi isterizat daca le stiam in timp real!Care va sa zica era sa dai de belea cu genunchiul la schi.!NU mai zic de codul rosu, dar intr-adevar a avut grija Doamne-Doamne de voi de v-a lasat doar cu frumusetea locurilor si cu bucuria zapezii, ca pufosenia ei v-ar fi iesit pe nas daca devenea prea abundenta! Poze minunate si elocvente, de altfel.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.