Spațiul meu public

/Spațiul meu public
Spațiul meu public 2017-07-05T10:45:41+00:00

Images & Words

Aventuri de tot felul

Blog de outdoor, călătorii sau vacanțe. Fotografie. Și orice mai sare din trenul gândirii

Bun venit în spațiul meu public

Unde mă preocup să digitalizez povești despre treburile de mai sus.

Eu?

Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Cu grijă.

Călătoresc mult (și de cele mai multe ori alături de “dublura mea” de 5 ani, încă de când era foarte mică) și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Cu interes și cu respect pentru toate locurile în care merg.

Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii.

Informații de folos pentru voi? Sper, căci e tare fain să descoperi. Șiruri de bile colorate în biblioteca memoriei? Cu siguranță.

Mă bucur mult atunci când le pot povesti undeva (adică aici) sau atunci când alții găsesc răgazul sau interesul să le consulte (adică tot aici). Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, am să păstrez acest loc numai bun de scormonit. După informații, dacă vă trebuie, dar și după altceva, chiar și mai important: o părticică din noi.

Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana | [email protected]

un PS la care țin mult

Lentilele prin care e scris și fotografiat acest blog sunt fix cele personale. La propriu, chiar. Uneori mai curate, alteori mai neclare, uneori cu o profunzime de câmp mai mare, alteori mai mică, uneori mai luminoase, alteori mai întunecate.

Veți gasi aici informații, uneori mai detaliate, alteori mai incomplete. Folosiți-le cum credeți voi mai bine, însă (și mai ales în ceea ce privește drumețiile și turele, dar nu numai) documentați-vă mereu bine și din cât de multe surse puteți înainte să porniți la drum.

Alegeți să mergeți în locurile care vi se potrivesc cel mai bine. Alegeți să cunoașteți câte ceva despre ele înainte. Alegeți să aveți grijă de ele. Și amintiți-vă să le respectați întotdeauna, împreună cu natura, oamenii, obiceiurile și cultura lor – căci acestea sunt lucrurile de care până la urmă vă veți folosi în toate călătoriile voastre și sunt de altfel și lucrurile care vă și le vor îmbogăți cel mai tare.

Și încă ceva. În ceea ce privește întreg conținutul site-ului, vă rog să nu uitați să folosiți ghilimele și link în caz că doriți să transmiteți cumva cuiva ceva mai departe.

Iar eu, din nou, vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

…este după cum ticăie prin pod și atât

newsletter @

(abonează-te la postările noi)

Săptămânal. Sau mai rar