Bun venit în spațiul meu public…

Bun venit în spațiul meu public…

Unde din când în când și total inconsecvent digitalizez diverse.

Eu? Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Călătoresc mult și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii. De folos altora? Șiruri de bile colorate în biblioteca memoriei? Cine știe…

Mă bucur atunci când răsar momente în care le pot păstra undeva (adică și aici) sau atunci când alții găsesc răgazul sau interesul să le consulte (adică tot aici). Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, am să păstrez locul acesta numai bun de scormonit. După informații, dar și după alteva, chiar și mai important: o particică din noi.

Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Master of Multi-Trunk

Home/On-This-Week/Master of Multi-Trunk
Master of Multi-Trunk 2017-04-22T09:07:04+00:00

Project Description

Master of Multi-Trunk | 20 June 2010

Howth & one of the most beautiful parks I’ve ever been in.

Imagine a huge perfectly mowed grass heading in front of you as far as your eyes can see and somehow you being the only one lying on it for tens or maybe hundreds of square meters. Near a 700 years old castle. All in a perfectly warm lit afternoon a little bit more North with a little bit more lateral light throughout the whole day.

Dublin, Howth, Howth Castle, Ireland. The Guinness Brewery city-break.


On-This-Week Collection
Bringing up photos from the same week sometime in the past

Leave A Comment