Bun venit în spațiul meu public

Bun venit în spațiul meu public

Unde (din când în când și total inconsecvent :)) digitalizez diverse.

Eu?

Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Încurajez și pe alții la fel. Călătoresc mult și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii.

Mă bucur mult atunci când le pot povesti undeva (adică aici) sau atunci când alții găsesc răgazul sau interesul să le consulte (adică tot aici). Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, am să păstrez acest loc numai bun de scormonit. După informații, dacă vă trebuie, dar și după altceva, chiar și mai important: o părticică din noi.

Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Beginnings

Home/On-This-Week/Beginnings
Beginnings 2017-05-31T06:32:00+00:00

Project Description

Beginnings | 24 May 2007

Nu puteam să las neconsemnat acest moment în On-This-Week. Și nu pot să-l scriu altfel decât în română. Doar 10 ani?!?!? :):)… Realmente mi se pare că-s mult mai mulți!

Desigur, fotografia nu îmi aparține, poate doar un pic și numai pentru că sunt în mijloc (ma rog, într-un centru de forță). Din păcate nu mai știu cine a făcut-o, parcă un coleg pe nume Marius.

Tabără de alpinism clasic cu Marian Anghel și Rucksack Mountain Guides, Parcul Național Piatra Craiului, Romania


On-This-Week Collection
Bringing up photos from the same week sometime in the past

Leave A Comment