Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Sense of Clean

Home/FOTO, ON-THIS-WEEK/Sense of Clean

Sense of Clean

[05 November 2014]

Sense of Clean

I wonder what it would be like… to be one of the people taking care of the place while it is closed for tourists and there is exactly nobody around. Imagine. 120.000 square metres of whiteness (and the place IS white), silence and sparkle. Regardless.

Exquisite place.

Exactly two years ago. A brief stopover on the way to tingling Fiji.

Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi, United Arab Emirates. 05 Nov 2014.

By | 2016-11-28T12:19:15+00:00 November 5th, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , , |0 Comments

Share this story

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Leave A Comment