Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

The Cloud Achipelago

Home/FOTO, ON-THIS-WEEK/The Cloud Achipelago

The Cloud Achipelago

[24 October 2010]

The Cloud Achipelago

The path from Vf. Omu following The Gaura Valley means literally descending into a hole-ish-shaped environment on a former glacier route. The valley itself is a landmark in the area, from a geological point of view.

Once you start going down, the sky above changes. A whole new angle, a whole new perspective. As if YOU were the one above the sky now, and the sky turned into water. See any islands through the current, I wonder?

Gaura Valley, Bucegi Mountains, Romania. 24 Oct 2010.

By | 2016-11-28T12:19:15+00:00 October 24th, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , |0 Comments

Share this story

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Leave A Comment