Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Rather Exposed

Home/FOTO, ON-THIS-WEEK/Rather Exposed

Rather Exposed

[On-This-Week Project brings up photos from the same particular week sometime in the past]

[22 September 2009]

Rather Exposed

Grind 2 Shelter (Refugiul din Șaua Grind) – stands as a dividing point between Piatra Craiului’s Northern and Southern Ridges.

And there we were, just the two of us, gals, on the whole part of that mountain, mesmerised by the splendid sunset, spending the night during the most minimally-packed 2-day-treks ever. I remember one of the coldest nights ever (what d’you expect when you pack lite) and the first time I ever used a foil survival blanket.

Perfect weather, excellent timing, chamois, foot-wide paths, sharp edges, vertical downs. And silence. And freedom.

Grind 2 Shelter, Piatra Craiului Mountains, Romania. 22 Sep 2009.

By | 2016-11-28T12:19:15+00:00 September 22nd, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Leave A Comment