Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Master of Multi-Trunk

Home/FOTO, ON-THIS-WEEK/Master of Multi-Trunk

Master of Multi-Trunk

[On-This-Week Project brings up photos from the same particular week sometime in the past]

[20 June 2010]

20100620-DSC_6123

Howth & one of the most beautiful parks I’ve ever been in.

Imagine a huge perfectly mowed grass heading in front of you as far as your eyes can see and somehow you being the only one lying on it for tens or maybe hundreds of square meters. Near a 700 years old castle. All in a perfectly warm lit afternoon a little bit more North with a little bit more lateral light throughout the whole day.

Dublin, Howth, Howth Castle, Ireland. The Guinness Brewery city-break. 20 Jun 2010.

By | 2016-11-28T12:19:16+00:00 June 20th, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Leave A Comment