Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Chatter 2000

Home/FOTO, ON-THIS-WEEK/Chatter 2000

Chatter 2000

[On-This-Week Project brings up photos from the same particular week sometime in the past]

[02 June 2007]

2000 m Chatter

Taken on film and scanned when scanning services were still scarce, this is to prove that they can still chatter at 2000 m altitude, no matter the weather.

Actually, it’s a reminder that on-this-week in 2007, we had an overcast threatening stormy day above our heads while strolling the Plateau and Padina area. The first and only time I ever saw a fox.

Bucegi Plateau, near Piatra Arsă. 02 Jun 2007.

By | 2016-11-28T12:19:16+00:00 June 2nd, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , |0 Comments

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Leave A Comment