Despre mine

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă.

Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume.

Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe.

Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, scormonim aici cu doar un click. După info dar și după ceva mai important: o particică din noi.

Iar eu vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

All Green

All Green

[On-This-Week Project brings up photos from the same particular week sometime in the past]

[06 June 2010]

All Green

If I were to make a top 3 treks in terms of natural beauty & landscape & light & comfort & people & inner smile, the descent from Vf. Bătrâna to Moeciu though Poiana Guțanu in the Bucegi Mountains (Red Triangle Mark) would definitely rank high up there, with everybody mesmerized and smileized by all the shades of green surrounding us from dawn till dusk in that beautiful early summer day. Definitely this year’s snow still covering the plateau at above 2000 m stands as a mark of this year’s late winter :).

Bucegi Mountains, Vf. Omu – Culmea Doamnele – Moeciu. 06 Jun 2010.

By | 2016-11-28T12:19:16+00:00 June 6th, 2016|Categories: FOTO, ON-THIS-WEEK|Tags: , , |2 Comments

About the Author:

Pasionată de munte și outdoor încă din copilărie, încerc să le păstrez în continuare în viața mea de om mare și să îi încurajez și pe alții să o facă. Călătoresc mult și aș vrea să înrămez undeva aventurile mele prin lume. Îmi place să mă joc cu cuvinte, cu povești, cu scenarii, cu idei, cu foto sau cu muzică, exact așa cum sar ele din trenul gândirii. Și mă bucură să le pot da mai departe. Și vă mulțumesc pentru fiecare vizită și... bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

2 Comments

  1. Doina Tudor June 12, 2016 at 6:20 pm - Reply

    Asa este, pacat ca ajungem rar pe acolo! Ultima mea iesire din Bucegi in directia asta a fost prin Valea Gaura pe vreme schimbatoare, inainte si dupa furtuna, acum vreo trei ani si parca este altfel, cu iz de aventura in locuri necalcate… Iar pozele tale sunt minunate!
    Te sarut,
    Doina

Leave A Comment