Bun venit în spațiul meu public…

Bun venit în spațiul meu public…

Unde din când în când și total inconsecvent digitalizez diverse.

Eu? Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Călătoresc mult și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii. De folos altora? Șiruri de bile colorate în biblioteca memoriei? Cine știe…

Mă bucur atunci când răsar momente în care le pot păstra undeva (adică și aici) sau atunci când alții găsesc răgazul sau interesul să le consulte (adică tot aici). Și zic așa: acum sau cândva, când om crește noi mai mari sau om rămâne tot copii, am să păstrez locul acesta numai bun de scormonit. După informații, dar și după alteva, chiar și mai important: o particică din noi.

Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

Ileana

Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

Home/CU COPIII, EDUCATIE OUTDOOR, FILME, TRAIN OF THOUGHT/Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

Nu Mai Omorâți Copiii din Voi

Oameni mari, nu mai omorâți copiii din voi!

Și ce dacă nu e totul perfect? Nici nu se poate. Ce dacă suntem obosiți și tracasați și trebuie să mergem la servici? Ce dacă e târziu sau avem treabă? Ce dacă ne enervează unii sau alții, avem zile proaste sau suntem nemulțumiți de ceva? Ce dacă suntem supărați, triști, dezgustați sau furioși? Toate astea au și ele rolul lor.

Dar e acolo prin noi un sâmbure de veselie pe care, uneori chiar fără să ne dăm seama, îl tot omorâm sau ascundem și deseori nu-l mai găsim. Dar e acolo, există pentru fiecare!

Am început ziua de ieri cu un film excelent. Și am terminat-o, dacă vă vine să credeți, bucurându-mă (și luptându-mă în același timp) cot la cot cu doi copii pentru o jucărie pe care fiecare dintre noi și-o dorea din toată inima. Într-o zi cu soare și atât. E tare fain să ai 3 ani, vă zic!

Cu ce să încep? Cu filmul sau cu joaca?

Filmul se numește Inside Out (Întors pe Dos) și este un film de animație pentru adulți și copii despre toate emoțiile de mai sus și cum lucrează ele împreună în noi. Vă recomand din tot sufletul să mergeți să-l vedeți. Și după aia să faceți orice vă taie capul ca s-o regăsiți pe Joy.

Eu mi-am întins o chingă galbenă între doi copaci și mi-am ținut (mult spus :)) echilibrul pe ea. Over and over and over again. Și cădeam și iar mă urcam și cădeam și iar mă urcam și tot așa și tot așa și tot așa. Și am reușit să merg pe ea doar 4 pași mici-mici dar mari-mari. Și am stat la rând mai mult sau mai puțin cuminte, cu doi plozi la fel de entuziasmați ca și mine. Cam așa :).

20150801-P1070055

By | 2016-11-28T12:19:19+00:00 August 2nd, 2015|Categories: CU COPIII, EDUCATIE OUTDOOR, FILME, TRAIN OF THOUGHT|Tags: , , , |1 Comment

About the Author:

Eu? Iubesc munții încă din copilărie și îi păstrez tot în copilărie și în viața mea de om mare. Călătoresc mult și îmi doresc să înrămez undeva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Fotografiez momente și lucruri și locuri. Îmi plac cuvintele, muzica, cerneala și ideile așa cum se leagă și așa cum sar ele din trenul gândirii. De folos altora? Șiruri de bile colorate în biblioteca memoriei? Cine știe… Mă bucur atunci când răsar momente în care le pot păstra undeva (adică și aici) sau atunci când alții găsesc răgazul sau interesul să le consulte (adică tot aici). Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… bucurați-vă care cum puteți, după posibilități.

One Comment

  1. auroranegulescu January 24, 2016 at 8:45 pm - Reply

    Esti de groaza, mereu aflu din postari detalii care m-ar fi isterizat daca le stiam in timp real!Care va sa zica era sa dai de belea cu genunchiul la schi.!NU mai zic de codul rosu, dar intr-adevar a avut grija Doamne-Doamne de voi de v-a lasat doar cu frumusetea locurilor si cu bucuria zapezii, ca pufosenia ei v-ar fi iesit pe nas daca devenea prea abundenta! Poze minunate si elocvente, de altfel.

Leave A Comment