Beginnings

//Beginnings

Beginnings

Nu puteam să las neconsemnat acest moment în On-This-Week. Și nu pot să-l scriu altfel decât în română. Doar 10 ani?!?!? :):)… Realmente mi se pare că-s mult mai mulți!

Desigur, fotografia nu îmi aparține, poate doar un pic și numai pentru că sunt în mijloc (ma rog, într-un centru de forță). Din păcate nu mai știu cine a făcut-o, parcă un coleg pe nume Marius.

Tabără de alpinism clasic cu Marian Anghel și Rucksack Mountain Guides, Parcul Național Piatra Craiului, Romania

On-This-Week Collection: bringing up moments from the same week sometime in the past.

“Beginnings”, 24 May 2007

2018-07-09T16:22:31+00:00May 24th, 2007|Categories: Fotografie|Tags: |0 Comments

About the Author:

Bun venit în spațiul meu public. Eu sunt Ileana și scriu din timpuri străvechi :), însă imagesandwords.ro a văzut lumina zilei abia prin 2013, preluând doar o mică parte din vechile mele articole. Vă aflați aici pe un blog personal, într-o treabă-in-neverending-process, scrisă cu mult drag, cu pasiune și mereu printre picături, despre aventurile mele de tot felul, fie ele pe poteci de munte, prin natură, călătorii sau pur și simplu de oriunde, toate în încercarea de a înrăma cumva felul în care m-a primit și am văzut lumea. Sper ca, urmărind acest blog, să descoperiți treburi de folos pe care să le folosiți responsabil. Eu una vă mulțumesc pentru fiecare vizită și… vă îndemn să vă bucurați care cum puteți, după posibilități. Mai multe despre imagesandwords.ro, aici.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.